Gestomart Assessors

Gestoria a Mataró

L’any 1977, Pedro Martínez Jiménez va inaugurar una petita oficina en un pis de Mataró, dedicada a la corredoria d’assegurances.

Des de llavors, hem anat ampliant les nostres instal·lacions i serveis, oferint, des dels anys vuitanta, assessorament en matèria laboral, fiscal i comptable entre altres activitats.

Hem incorporat a la nostra plantilla nous professionals de l’àmbit jurídic, econòmic i financer, procurant oferir una formació continuada i de qualitat a tot el nostre personal. D’aquesta manera podem oferir als nostres clients les solucions més ràpides i avantatjoses per cada problema, a més d’un tracte familiar i personalitzat.

La continuat familiar en la gestió i l’estabilitat de la plantilla concedeix a la nostra gestoria una singularitat i caràcter propis, generant un fluix de confiança amb els nostres clients que ens satisfà enormement.

Gestomart P. Martinez Assessors, SLP, és una societat de professionals inscrita en el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, i compte amb professionals membres de diversos col·legis (Economistes, graduats socials, gestors administratius), així com amb col·laboradors externs d’altres àmbits com l’advocacia, l’enginyeria industrial, l’arquitectura o l’administració de finques.

Vols més informació?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i atendrem totes les teves consultes.

Què penses els nostres clients?